Antİk ÜrÜnler

Standart Üstü Tasarım, Üstün Kalite, Kusursuz Hizmet

Kumda Kahve

Genel Özellikler

  • Osmanlı'dan bugüne kadar kahve bir çok şekilde pişirilmiştir. Ancak odun ateşi közünde veya küle gömülmek suretiyle yapılan kahvenin tadı bir başkadır.
  • Bugünün şartlarında her yerde odun ateşi yakma imkanıda olmadığından bu keyiften insanlarımız mahrum kalmışlardır.
  • Bu geleneksel keyfimizi pratik ve kullanışlı hale getirerek sizlerin beğenisine sunduk.
  • Kumda kahve sabit ısıda bol köpüklü olup damak tadına uygundur.
  • Kuma gömülen cezve ısıyı her tarafından eşit olarak alır, doygun ve dengeli pişer.
  • Aynı anda birden çok cezve ile çoklu kahve pişirme imkanı sağlar.